Pravno obvestilo

Avtorske pravice

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu (v nadaljevanju FOŠ) si pridržuje pravico, da lahko brez predhodnega opozorila spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog. FOŠ tudi ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.

FOŠ ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

FOŠ in druga pravna ali fizična oseba, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, tudi ne odgovarjajo za škodo, ki bi izhajala iz dostopnosti, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Piškotki (cookies)

Spletne strani FOŠ odložijo v obiskovalčev računalnik posamezne informacije, ki jih imenujemo "piškotki". Za potrebe merjenja obiska spletnih strani pridobimo s piškotki informacije o tem, kako in katere strani na spletnih straneh obiskujejo ljudje v kakšnem številu. Ta tehnologija ne zbira osebnih podatkov o posameznem obiskovalcu strani; te informacije se nahajajo v združeni obliki. Namen te tehnologije in informacij, ki jih posreduje, je izboljšati naše spletne strani. S piškotki vodimo evidenco o obiskih na delih z omejenim dostopom in hranimo kontaktne informacije ter podatke, potrebne za kasnejše obiske na naših spletnih straneh.

Politika zasebnosti

FOŠ spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega mesta www.oait.si, skrbno varovala in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim strankam. Vaš IP-naslov bi uporabili pri ugotavljanju težav s strežnikom in urejanju spletne strani. Ker obstajajo na spletni strani www.fos.unm.si določene povezave na druge spletne strani, FOŠ ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino in zaščito zasebnosti na teh spletnih straneh.